Aya Yorgi'de Festival Zamanı

Babylon ahalisi yazı Soundgarden Festivali ile geride bırakmaya hazırlanıyor. 26 Mayıs’ta Parkorman’da 10 binin üzerinde festivalcinin katılımıyla İstanbul ayağı gerçekleşen Babylon Soundgarden festivali 3. kez yazlık ev Aya Yorgi’ye, deniz kıyısına yanaşıyor. 31 Ağustos'ta yapılacak festivalin ana sahne konuğu ise Teoman!







Güne yayılacak yan etkinlikler, yerli, yabancı DJ ve grupların performansları ile Aya Yorgi’nin yeşile maviyi buluşturan egzotik atmosferinde festival ile tatil keyfini tek günde yaşamaya hazır olun. Teoman, Babylon Soundgarden Festivali’nin Ana Sahne Konuğu!

Teoman, etkileyici ve karizmatik sahne performansıyla yeni ve eski şarkılarından oluşan özel bir seçkiyle Babylon Aya Yorgi sahnesindeki yerini alıyor. Şimdiye kadar yaptığı her işte farklılığı hissedilen, derin duygularını şarkılarına başarıyla yansıtabilen, ikili ilişkilerin en iyi anlatıcılarından biri olan sanatçının, güçlü yorumuna Babylon Aya Yorgi’nin etkileyici atmosferinde şahit olacaksınız./_np/6436/20816436.jpg

Gün batımında barbekü partisi

Babylon Soundgarden Çeşme ayağında deniz keyfinin yanı sıra müziği destekleyen yan etkinliklerle de günün her anının tadını çıkaracaksınız. Bir Babylon klasiği Silent Disco, Happy Hour, su altı aktiviteleri, langırt, mini futbol & voleybol turnuvaları, güneş batarken barbekü partisi ve çok daha fazlası Babylon Çeşme Aya Yorgi’de.

 
Sanatçı ve yan etkinlik detayları açıklanmaya devam edecek. Biletler Biletix ve Babylon Aya Yorgi gişesinde.

Yorumlar