Basketbol-severler için yeni bir organizasyon : Çift Pota




Dünyanın en popüler ikinci sporu olan basketbol ülkemizde de yavaş yavaş hak ettiği değeri görmekte. Bu ilgi dolayısıyla yeni organizasyonlar da oluşmaya başladı.

www.ciftpota.com adlı organizasyon da bu rüzgarın etkisiyle 4 basketbolsever genç tarafından kurulmuş bir yapı. Organizasyonun temel amacı basketbol sporunu genele yayabilmek. Organizasyonun ismi de hedeflerini belirten bir şekilde ''çift pota''. Rekabetin hem bireysel hem takımsal olduğu basketbolda heyecanı sürekli tutmak için düzenlenecek ligde hakem,istatistikler ve oynanan maçların kayıtları yer alacak.Lig sonunda oynanacak play-off sonrası 2013 senesinin Çift Pota Basketbol Ligi Şampiyonu belirlenecek. Ayrıca istatistikler üzerinden birincilere süpriz hediyeler de verilecek
Yola çıkarken tamamen amatör ruhla hareket gençler, hayatlarının her anında basketbolu yaşayan insanlardan oluşmakta. Öğrenim hayatları dolayısıyla profesyonel basketbolu bırakmak zorunda kalan gençler içlerinde olan basketbol sevgisi ile her zaman basketbol oynayabilmek için öncelikle kendi ihtiyaçlarından hareket ettiklerini söylüyorlar. Havalar soğuduğunda yaşadıkları zorlukları aşmak ve daha iyi şartlarda basketbol oynamak için rakip bulmak, saha ayarlamak vb. sorunları oluşturdukları www.ciftpota.com üzerinden çözerek basketbol oynamak isteyen herkese yeni bir çözüm sunuyorlar.
 


Yorumlar