Roger Waters için Tasarlamak ! Bu bir rüya olmalı

Rock fenomeni Pink Floyd'un kurucu üyelerinden Roger Waters solo kariyerine birbirini izleyen sekiz albümü ile 1984 yılında başladı. Sahnelenen en iddialı ve kompleks rock şovlarından biri olarak duyurulan The Wall Live turunun yeniden hayata geçişini kutlamak üzere efsanevi şarkıcı, tüm fotoğrafçıları hayatlarını değiştirecek bir fotoğraf yarışmasına çağırıyor ve onlardan canlı bir etkinlikte fotoğrafladıkları bir çalışmayı göndermelerini istiyor.


Fotoğraf yarışmasını kazanan bir kişi, 7 Temmuz 2012'de New York'da gerçekleşek Roger Waters The Wall Live turu için bir gecelik 'photography pass' (geçiş hakkı) alacak ve Pink Floyd'un kurucu basçısı ve vokalisti olan bu yaşayan efsanenin fotoğraflarını çekebilecek. Roger Waters Tarafından Seçilenler Fotoğraf yarışmasını kazanan fotoğrafçı, fotoğraf çekimleri için 'photography pass' (geçiş hakkı) alarak Roger Waters'ı 7 Temmuz 2012'de gerçekleşek The Wall Live turunda bir gece için Roger Waters'ın fotoğraflarını çekecek.

Ek olarak kazanan fotoğrafçının sahip olacakları;

Roger Waters'ın New York konserine iki ek bilet (seyahat ve konaklama sadece kazanan için temin edilecektir)

Konserde çekeceği fotoğraflardan birinin Roger Waters tarafından imzalanmış çerçeveli bir kopyası
Seçilen konser fotoğrafları ile Roger Waters'ın Facebook sayfasında gösterim 

Oylamada Sizin Seçtikleriniz Fotoğraf yarışmasında en yüksek oyu alan kişinin kazanacakları;
Kendi seçeceği güne göre Roger Waters The Wall turuna iki bilet (seyahat ve konaklama sağlanmayacak) Gönderdiği çalışma ile Roger Waters'ın Facebook sayfasında gösterim

Katılım Tarihleri
Son Başvuru Tarihi: 4 Haziran 2012
Oylama: 5 Haziran 2012, 10am PST - 11 Haziran 2012, 10am PST
Kazanan(lar) Açıklanacak: 18 Haziran 2012

Yorumlar