12 Dev Adam'a Periler yardım ederse

Ana sponsoru olduğu A Milli Basketbol Takımı’nın 2001 yılından beri yanında olan Garanti Bankası, yeni reklam filmiyle, milli oyuncuları yine yüreklendiriyor. Litvanya’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlanan reklam filminde, 12 Dev Adam ve Potanın Perileri ilk kez birlikte rol alıyor. Alametifarika’nın hazırladığı film, “Bu rüya gerçek olsun: Garanti’nin 12 Dev Adam’ı Avrupa Şampiyonu olsun. Haydi Türkiye ekran başına...” sloganıyla sunuluyor.

Filmde; geçtiğimiz ay Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olarak büyük bir başarı elde eden A Milli Kadın basketbol takımı, masal perisi şeklinde 12 Dev Adam’ın rüyasına girerek, millilere, şampiyonluk ve olimpiyat maçları için moral veriyor. Reklam filminde, Athena tarafından 10 yıl önce bestelenip seslendirilen ve Milli Takım’ın marşı haline gelen 12 Dev Adam şarkısı, kadın vokaller tarafından seslendiriliyor.




Hediye kazandıran interaktif televizyon reklamı

Yönetmenliğini Emre Şahin’in yaptığı film, reklam dünyasında bir ilke imza atarak, izleyiciyle iletişime geçiyor. İnteraktif bir reklam filmi için “12 Dev Adam” iPhone uygulamasını telefonlarına indiren iPhone kullanıcıları, reklamı gördüklerinde uygulamayı çalıştırarak, filmdeki topu telefonlarıyla yakalamaya çalışıyor, bunu başardığında ise sürpriz hediyeyi kazanma şansına sahip oluyor.

Yorumlar