Bu akşam nereye çıkalım ??

Baharın tam biterken kendine gelmesiyle güzelleşen havalarla birlikte gezmeler sıklaştı. Popüler mekanlarda yer bulma dertleri ise malesef katlandı.

Avrupa yakası için konuşacak olursak eğlencenin kalbi her zaman ki gibi yine Taksim'de de bu sefer spesifik lokasyonu Nevizade'den Asmalımescit'e doğru biraz kayma söz konusu gibi. Küçük Beyoğlu ise standartını koruyor sanki. Cihangir ise eğlenmekten ziyade sakinlik arayanların parlayan gözdesi. Kuruçeşme-Bebek hattı ise malum eğlence trafiğini sabitlemiş devam etmekte.

Anadolu Yakası için konuşacak olursam sanırım artık ''Cadde'' zamanları bitmiş gibi, cadde ahalisi yeni buluşma noktası olarak Fenerbahçe'yi belirlemişler sanki. Kadıköy yine bildiğimiz Kadıköy orada şahsen ben değişen çok fazla bişiy göremedim. Cadden geriye kalan yerde ise açık hava bir alış-veriş merkezi havası seziyorum.

Okulların dönemleri bitmediğinden daha tam olarak açılmayan yaz sezonu ise tatil beldelerinde ne yapacağını göreceğiz.Şahsi tahminim Marmaris-Fethiye-Kaş bu senenin yükselen yazlık kısmı olacaktır.

Yorumlar